Sommerhuse udlejes

Sommerhus, Udsigten 6, Langeland

Sommerhuse til leje på Langeland

 

Vi har 2 sommerhuse på Langeland. Begge ligger på den stille grusvej "Udsigten" ved Bukkemose Strand nogle få km. øst for Tryggelev på Sydlangeland - postadresse pr 5932 Humble. Husene ligger i anden række og derfor tæt ved stranden. Begge huse udlejes - det ene hus udlejes kun gennem bureau, mens vi selv står for udlejningen af det andet sommerhus.

 

Sommerhuset på Udsigten 14.

 

Dette hus udlejer vi selv, idet vi ofte også selv benytter huset.

 

Sommerhuset, der er på 58 m2, er fra 1971, og huset har en indretning og udseende, som et typisk sommerhus så ud i den periode.

 

Der er 3 soverum med ialt 6 sovepladser. Det ene værelse har en dobbeltseng, mens de 2 andre værelser hver har 2 enkelt-senge. Stue og køkken er kombineret. I stuen er der tv (også med tyske kanaler), radio og en ny brændeovn. I køkkenet er der komfur, ovn samt køleskab med et lille fryserum. Badeværelse med toilet og bruser. I redskabsskuret er der en større fryser samt en kuglegrill. I skuret er der også en del tørt brænde, som man gerne må bruge i brændeovnen.

 

Nederst på denne side kan du se flere billeder af sommerhuset

 

Der en forhave og en baghave - begge med mange træer og buske, så der er meget læ på grunden.

 

Prisen for at leje dette hus er 2.000 kr/uge + betaling for forbrug af el og vand. Forudsætningen for den lave leje er, at vore gæster selv sørger for slutrengøring, så huset står klar til nye lejere. Kontakt Anita og Kenneth på 51449426 eller akak2001@hotmail.com, hvis du er interesseret i at leje huset eller ønsker flere informationer.

 

Sommerhuset på Udsigten 6.

 

Dette hus udlejes normalt kun gennem bureauet Haus und Boot, der har kontor nogle få km fra sommerhuset.

 

Huset er på 86 m2 og indrettet i 2 plan. I stueplan er der køkken, stue med brændeovn, gang, værelse med dobbeltseng og med udgang til terasse samt et værelse med 2 køjesenge.

 

På første sal, hvor der er udsigt til havet, er en stor stue, hvor der i den ene ende er 2 enkeltsenge. Udgang til balkon i hver ende. På den 1100 m2 store grund er der desuden et anneks med en dobbeltseng. Ialt er der derfor 8 sovepladser.

 

Det koster fra 3.500 kr + forbrug pr uge at leje huset - lidt mere i højsæsonnen. Du kan finde de aktuelle priser, mere information samt booke huset på Haus und Boot`s hjemmeside her. (klik på faneblad "oneline booking" Skriv u6 i søgefeltet) Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på 51449426 eller skrive til os på akak2001@hotmail.com

 

Anita og Kenneth

 

 

 

Læs mere om Birkegaardens bed and Breakfast, se vore priser og betingelser, beskrivelse af værelserne, se flere billeder mv.

Copyright © All Rights Reserved