Sommerhuse udlejes

     Sommerhus, Udsigten 6, Langeland

Sommerhuse til leje på Langeland


Vi har 2 sommerhuse på Langeland. Begge ligger på den stille grusvej "Udsigten" ved Bukkemose Strand nogle få km. øst for Tryggelev på Sydlangeland - postadresse pr 5932 Humble. Husene ligger i anden række og derfor tæt ved stranden. Begge huse udlejes - det ene hus udlejes også gennem bureau, mens vi selv står for udlejningen af det andet sommerhus.


Sommerhuset på Udsigten 14.


Dette hus udlejer vi selv, idet vi ofte også selv benytter huset.


Sommerhuset, der er på 58 m2, er fra 1971, og huset har en indretning og udseende, som et typisk sommerhus så ud i den periode. 


Der er 3 soverum med ialt 6 sovepladser.(dog bedst hvis nogle af de 6 er børn) Det ene værelse har en dobbeltseng, mens de 2 små værelser hver har 2 enkelt-senge. Stue og køkken er kombineret. I stuen er der tv (også få udenlandske kanaler), radio og en ny brændeovn. I køkkenet er der komfur, ovn samt køleskab med et lille fryserum. Nyt badeværelse med toilet, bruser og gulvvarme. I redskabsskuret er der en større fryser samt en kuglegrill. I skuret er der også en lidt tørt brænde, som man gerne må bruge i brændeovnen.       


Nederst på denne side kan du se billeder af sommerhuset


Der en forhave og en baghave - begge med mange træer og buske, så der er meget læ på grunden.


Prisen for at leje dette hus er 2.300 kr/uge + betaling for forbrug af el. Forudsætningen for den lave leje er, at vore gæster selv sørger for slutrengøring, så huset står klar til nye lejere. Kontakt Anita og Kenneth på 60659426 eller 51449426 eller akak2001@hotmail.com, hvis du er interesseret i at leje huset eller ønsker flere informationer.


Sommerhuset på Udsigten 6.


Dette hus udlejes kun gennem Torben Hansen Ferie, der har kontor nogle få km fra sommerhuset. Se www.thf.dk og søg efter hus TH10 - Udsigten 6.


Huset er på 86 m2 og indrettet i 2 plan. I stueplan er der køkken, stue med brændeovn, gang, værelse med dobbeltseng og med udgang til terasser samt et værelse med 2 køjesenge.


På første sal, hvor der er udsigt til havet, er en stor stue, hvor der i den ene ende er 2 enkeltsenge. Udgang til balkon i hver ende. På den 1100 m2 store grund er der desuden et anneks med en dobbeltseng. Ialt er der derfor op til 8 sovepladser.


Prisen ved leje direkte fra os er 3.500 kr/uge (7/7-4/8) og ellers 2800 kr/uge + forbrug af el og vand. Du er naturligvis velkommen til at ringe til os på 60659426 eller 51449426 eller skrive til os på akak2001@hotmail.com


Anita og Kenneth


Ny badebro
Badebro

Her kan du se billeder af sommerhuset på Udsigten 14:

Indkørsel Udsigten 14
Køkken Udsigten 14
Soveværelse Udsigten 14
Badeværelse Udsigten 14
Terrassen Udsigten 14
Udsigten 14 spiseplads
Værelse 1 Udsigten 14
Haven Udsigten 14
Værelse 2 Udsigten 14

Læs mere om Birkegaardens bed and Breakfast, se vore priser og betingelser, beskrivelse af værelserne, se flere billeder mv.

Copyright © All Rights Reserved