Hyggelige bjælkehytter

www.birkegaarden-bb.dk

Overnat i hyggelige bjælkehytter 

Ud over værelser på 1. sal kan vi også tilbyde overnatning i 2 bjælke- hytter - dog kun i sommer-halvåret.

Hytterne er på 12 kvadratmeter, og der er plads til overnatning for 1-2 personer i hver hytte. I en selvstændig bygning få meter fra hytterne er der bad/ toilet, køkken og en opholdsstue/ tv-stue. I køkkenet er der bl.a. el-komfur, ovn, mikrobølgeovn, køleskab m. lille fryser, bestik, glas mv. til 4 personer.

Hytterne er placeret i vores store landbohave, og der er god plads til at sidde ude og spise maden eller nyde solen. En gasgrill er til fri afbenyttelse (der betales dog for gasforbrug) Er vejret ikke så godt, er der plads til 6 personer ved køkkenbordet.

I hytterne er der en lille elradiator, og i køligt vejr er der desuden mulighed for at låne en lille varmeblæser. Hytten udlejes kun i sommermånederne.

Prisen for en overnatning er 370 kr. for 1 person og 5000 kr., når hytten bruges som dobbeltværelse. Er man villig til at ligge lidt tæt, kan der laves en ekstra opredning til et barn. Det koster i så fald 125 kr. ekstra.


Der vil normalt være adgang til trådløst netværk i køkkenet og tv stuen- dog med begrænset kapacitet. Adgang kan dog ikke altid garanteres.