værelserne

www.birkegaarden-bb.dk

Birkegaardens værelser

Vi udlejer 3 værelser på 1.sal. Fra de 3 værelser er der adgang til stort møbleret fællesrum med TV, DVD afspiller, video, musikanlæg, keybord og gratis trådløst bredbånd. Desuden er der mulighed for at gæsterne selv kan lave kaffe og the. Efter nærmere aftale er der ofte mulighed for, at gæsterne i sommer-halvåret kan benytte et køkken i en tilstødende bygning.

Morgenmaden serveres i vores spisestue, og der vil normalt være hjemmebagt brød.

Gæsterne på 1. sal deler badeværelse med bruser. I nogle tilfælde kan vi også tilbyde et dobbeltværelse med eget badeværelse for ekstra 50 kr./ døgn - ialt 550 kr.

Værelse A:

I dette værelse, der er på ca. 25 m2, er der en dobbeltseng og en briks. Desuden er der mulighed for en ekstra opredning. I værelset er der et stort indbygget klædeskab.

Værelse B:

Dette værelse er på ca. 17 m2 og indeholder en stor enkeltseng og en alm. enkeltseng.

Fra værelset er der udsigt over haven.

Der er udsigt over åbne marker.

Værelse C:

I dette værelse, der er på ca. 25m2, er der en dobbeltseng, en enkeltseng og mulighed for en ekstra opredning. Der er et stort indbygget klædeskab.

Værelset har fransk altan med udsigt over åbne marker.

Overnatning i bjælkehytte:

Vi kan nu også tilbyde overnatning i 2 bjælkehytter med adgang til badeværelse og køkken i en tilstødende bygning. Hytterne kan lejes for et enkelt døgn eller for en længere periode. Forhør nærmere om mulighederne for en hytteferie i sommer-halvåret.